artikel

Promodruk drogmetica geeft extra omzetplus

Assortiment Premium

Promodruk drogmetica geeft extra omzetplus
Genomineerde voor Supermarkt van het Jaar 2012. Supermarkt Hoogvliet in Woudenberg staat weer in de finale van de Supermarkt van het Jaar-verkiezing. Aankondiging voor een spaaractie bij het schap met producten voor persoonlijke verzorging, drogmetica

In de Foodmagazine Factcheck zet de redactie de feiten over een onderwerp op een rijtje. In deze editie gaat het om de markt voor drogmetica.

De supermarkt kan het op assortimentsniveau en qua advies nooit winnen van de drogisterij, maar is wel goed in het voeren van diepe acties. Dat leidt tot een fikse promodruk, waarbij het aantal acties in 2016 bovendien flink is gestegen. Niet zonder resultaat, supers wisten de winkelmandjes van gezinnen die drogmetica kopen, voller te krijgen.

Reageer op dit artikel