artikel

Fotorepo Industributiediner: Plus en Heineken beste handelspartners

Onderzoek Premium

Fotorepo Industributiediner: Plus en Heineken beste handelspartners

SOESTERBERG – Heineken en Plus zijn de best gewaardeerde handelspartners in de markt. Dat blijkt uit het jaarlijkse Industributie-onderzoek van Foodmagazine. Plus kwam ook vorig jaar als beste handelspartner uit de bus. AH.nl is de beste online super. Cérélia de beste ‘Rising Star’.

Verder komt Lidl uit het onderzoek naar voren als de beste discountformule en Bake Five als de beste leverancier van private label-assortiment. Nieuw dit jaar is de trofee voor de beste online supermarkt, voor AH.nl. AH wint nipt voor Picnic dat niet zo goed scoort op categorymanagement vergeleken met de marktleider. Logisch overigens, Picnic besteedt dit uit.

Rising Star-trofee voor Cérélia

Rising Star-trofee voor snelle groeier Cérélia is het bedrijf dat het snelst opkomend is én de perfectie relatie heeft met de supermarkthoofdkantoren: de Rising Star, ook een nieuwe categorie. Voor de rising stars heeft IRI een ranking gemaakt op sterkstgroeiende leveranciers over alle categorieën heen (exclusief vers). De lijst kwam tot stand op basis van absolute omzetgroei in het afgelopen jaar. Daarop is er een omzetgrens van minimaal €10 miljoen gesteld.

In het komende nummer van Foodmagazine alle achtergronden en insights van het onderzoek

Zie hieronder de foto’s van het evenement:

Foto's

Reageer op dit artikel